onsdag 1 juni 2011

Huset för hemlösa

Kära bloggen.
Idag har jag målat naglarna. Rosa. För jag älskar rosa. Sen räknande jag celluliter. De var fler än igår. Men sen ringde Jeppe G och då blev jag glad igen. Typ. Han ville liksom hänga eller något. Hoppas på hångel.
XOXO Barbie_91

Okej, en liten mindre blackout men nu kommer verkligheten. Vi vaknade klockan 12 efter några timmars sömn. Igår, skulle vi fått mackor. Men nej. Efter konserten så möttes vi upp och drog till en bar där vi inte fick låta. Jag menar kom igen, skulle vi kunna vara lugna och tysta? Nej. Så gick vidare till "the place to be" i Budapest. En gräsplätt över en bar där de flesta studentern samlas för att umgås. På olika vis.

Lyssnade på gitarrspel från alla håll och kanter, sjöng skrovligt Ain´t no sunshine, pratade, pratade och blev bjudna på lite olika saker som vi snällt tackade nej till. Sen skulle vi ta oss hem. Men ingen av oss hade pengar och kunde inte planka på spårvagnen för det var kontrollanter överallt. Så det blev till att traska i den ljumna natten hem till huset där alla som inte har en säng för natten kan stanna till och sova. Som vår värd kallar sin lägenhet.

Idag beslutade vi oss för att ta en låång avslappnande tur till ett av stadens badhus med naturliga värmkällor. Vääldigt skönt och behövande. Dock somnade vi i solstolarna och sov bort halva tiden. Det var det värt.

Nu är vi hemma igen och dricker flädersaft och väntar på kvällens äventyr. Och kinamat! Imorgon åker vi vidare till Prag!:)

 Parlamentet
 På Castle Hill
 På toppen av Gellertberget
 Ganska maffig utsikt över Donau och Budapest
 Vajdahunyad Castle
 
 Fika för 4625.. ungerska pengar
 Står det bajsa på en skylt så måste man ta kort. Sådetså
Gellertbadet. Välspenderade 7600ft

1 kommentar: