torsdag 9 juni 2011

Sudda sudda sudda bort din sura min..

Så kom sista dagen och sista staden på vår resa. 6 juni och Berlin.

Vi vaknade svettiga och så fortsatte dagen. Efter en icke givande uteliggare frukost så hoppade vi på en av många sightseeing bussar och for runt på en myysig liten två timmars tur. Njae, mysig förutom att vi klibbade fast i skinnsäten och att vi var så trötta att vi faktiskt inte brydde oss särsklit mycket om det vi såg.

Muren, Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Riksdagshuset, Svenska Ambassaden, Indiska Ambassaden, Saud Arabiens Ambassad, Englands Ambassad... bla bla blaa. Men vi fotograferade vilt så att vi om några hundra år kan titta tillbaka och kanske tycka att Berlin var lite trevligt i alla fall.

Vi skuttade av bussen med en varsin enorm svettfläck på vardera rygg och började traska mot centrum. Gick runt och letade magneter till Moas storebror. När humöret var på topp, alltså så rakt ner i botten det går, vände vi hemåt. Ehm.. fast vi gick lite vilse här och där men efter cirka två timmar var vi tillbaka på hostellet. Där hängde vi internetlösa och åskförsedda i otaliga timmar och vääntade på att klockan skulle bli 22.30 och att tåget hem skulle sakta vagga oss till sömns.

Auf Wiedersehen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar